Vrei sa vinzi un imobil?

  Dupa perioada crizei imobiliare recente, domeniul imobiliar a devenit un mediu cu o concurenta acerba intre proprietatile existente pe toate segmentele rezidentiale 

 Daca in perioada 2006 - 2009 era suficient pentru a vinde/inchiria sa lasi proprietatea oricarui agent  al unei agentii cu nume mai mult sau mai putin pompos , ori sa dai pur si simplu un anunt dupa care clientii se ingramadeau cu telefoane si vizionari..
 Azi, realitatea este cu totul diferita: Dupa criza imobiliara si  generala foarte putini( sub 10%) agenti imobiliari au ramas in piata devenind mai eficienti, iar anunturile date de proprietari au sanse de succes sub 1%. 
 Azi, se concureaza extrem de puternic proprietatile intre ele din acelasi segment, zona, categorie de pret etc. O vanzare/inchiriere devine succes  numai dupa ce intervine un agent profesionist orientat pe rezultate care pune in valoare in cel mai bun mod posibil proprietatea sa astfel: 
 - Cea mai buna prezentare foto, 
 - Cea mai eficienta promovare, 
 - Recomandarea pretului corect de piata, cea mai buna prezentare la fata locului.   Desigur, intervine si norocul insa acesta tine cu agentul care intreprinde cele mai multe si eficiente actiuni. 

Eu, voi actiona cu maxima eficienta in vanzarea/inchirierea proprietatii Dvs. utilizandu-mi intreaga experienta de agent imobiliar profesionist prezent in piata de 18 ani, pentru a obtine o tranzactie la cel mai bun pret, in cel mai scurt timp.
  Foarte important: Imi asum succesul vanzarii sau inchirierii odata ce ati ajuns sa ma desemnati prin contract agentul Dvs. 
 Voi colabora cu cei mai buni agenti din piata pentru a obtine clientii actuali si calificati la proprietatea Dvs., imediat dupa semnarea contractului, si realizarea prezentarii foto video. 
 De asemenea, voi concepe un plan extins de marketing personalizat si o strategie agresiva de piata. 
 Mai intai vizez viitoarele recomandari ale  Dvs., inaintea comsionului