Parerea clientilor mei

Recent am apelat la serviciile Dlui Pirvu pentru o proprietate deosebita dar relativ greu de vandut la un pret corect, Concluzia:perseverenta,profesionalism,corectitudine. Cam atat.

Colaborand cu d nul Costel Parvu, am rezolvat intr un timp foarte scurt si intr un mod eficient una din problemele importante pe care le aveam si anume vanzarea celor doua vile in valoare de 2 milioane de dolari. Multumesc d lui Costel Parvu pentru profesionalismul de care a dat dovada si il recomand cu incredere.

Ma bucur ca inca mai exista oameni profesionisti ! Cu siguranta unul dintre acestia este Costel Pirvu

Domnul Parvu este un om deosebit. Un agent imobiliar profesionist, foarte implicat si eficient in proiectele desfasurate! Il recomand cu mult drag si incedere!

D-l Costel PIRVU mi-a fost recomandat de un apropiat ca ,, cel mai eficient agent ''. Cunostinta mea avut dreptate, m-a ajutat sa inchiriez proprietatea intr-un timp foarte scurt intr-o maniera profesionista atingand obiectivul de pret fixat. Clientul oferit de D-l Pivu, a stat 8 ani. Sunt profund impresionat de prezentarile profesionale pe care le face proprietatilor reprezentate de dansul - in prezent, pe care le urmaresc cu mare atentie pe pagina sa de Facebook, comparandu-le cu ale agentilor din marile metropole americane in cadrul unor emisiuni ca de exemplu cele de pe canalul History in care sunt prezentate cele 3 mari case de imobiliare. Ma simt mandru ca si in Romania exista un asemenea agent, mai ales ca-l cunosc si pot sa-l sun oricand sa-i cer un sfat. Daca intentionati sa vindeti o proprietate, angajandu-l pe dl. Costel PIRVU, aveti un avantaj competitional considerabil, dansul facand diferenta, oferindu-va o tranzactie de succes in cel mai scurt timp si la cel mai bun pret.

Dupa cele patru tranzactii (doua vile si un apartament in Bucuresti plus o casa la Cernica) realizate in cele mai bune conditii si in deplina siguranta, il recomand pe d-l Pirvu cu toata increderea! Este un adevarat profesionist, un agent imobiliar cu experienta care are solutii pentru orice situatie si care va poate reprezenta cu succes! Mai mult, este profesionist si in arta fotografiei, ceea ce este esential in domeniul imobiliarelor.

Dedicat, serios, perseverent, succes garantat. Am inchiriat imobilul in 4 zile de la afisarea pozelor facute de dl Pirvu cu apartamentul complet mobilat.

Un profesionalist desavarsit,toata aprecierea!

Maxima eficienta si rapiditate. Este cea mai buna persoana in domeniu.

A dat dovada de profesionalism, inspira încredere iar experiența de care a dat dovadă si-a spus cuvântul în realizarea colaborării pe care am avut-o cu dumnealui. N-ar trebui sa îi lipsească nimănui un asemenea agent imobiliar!

,,Am fost unul dintre clienții domnului Parvu, am cumparat o proprietate cu ajutorul lui și l-am recomanda ca un consultant imobiliar, cu o cunoaștere profundă a pieței și o calitate excelentă a serviciilor. Am inceput relația noastră în calitate de client și de furnizor de servicii, iar acum mă simt ca dl Parvu este unul dintre prietenii mei. Ia Mr.Parvu ca consultant imobiliar si veti simti la fel''

Mr Costel Parvu is a very target oriented professional, with all the expertise and human touch needed to pursue this orientation. I worked and I am still working with Mr. Parvu both as a buyer and as a seller of real estate properties and I feel his support, advice and persistence in achieving his mandate, with remarcable results, especially under these difficult market circumstances. October 26, 2009, Dan was Costel's client